Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) si užila prosluněný víkend po boku svého novomanžela Miroslava Dopity (39). S otcem svého syna Kryšpína vyrazila do Špindlerova Mlýna, kde na ně čekaly ideální sněhové podmínky.

Agáta se od svatby s Mirkem ještě nezastavila, ani na svatební cestu neměla se třemi dětmi čas, teď už ji ale Mirek konečně vyvezl, a Agáta proto mohla řádit na svém oblíbeném snowboardu.

Fanouškům se pak pochlubila rozesmátými fotkami ze svahu. „Bylo to boží,“ rozplývala se Agáta na sociální síti a děkovala Mirkovi za krásný víkend na horách.

Trojnásobná maminka je jinak v jednom kole a na hory moc prostoru nemá. A co teprve další potomek? O tom influencerka nechce ani slyšet. „Róza je ještě malinká, nechodí. Energii na další těhotenství a miminko nemám. Leda by ho odnosil Míra. Uvidíme,“ řekla Agáta v pořadu Superchat, kde také prozradila, že se jí současný manžel líbil už v pubertě.

„Mně bylo dvanáct, jemu patnáct, byl skejťák a koukaly po něm všechny holky ve škole. On si mě ale vůbec nevšímal. Prolomilo se to až o dost později,“ prozradila Agáta. Sice se po narození syna rozešli, ale o to víc si comeback své lásky užívají nyní, kdy už mají oba leccos za sebou včetně rozpadlého prvního manželství.

Reklama

Další články

Načítám