Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tu další díl zábavního pořadu Agáta a Vincent: Taky názor. Dle očekávání budou sourozenci probírat Agátinu nedávnou svatbu s Miroslavem Dopitou, i když z trochu jiného úhlu pohledu, než by leckdo předpokládal. Vincent (27) se totiž strašně moc chtěl pochlubit, jakou důležitou roli na velkém dni své sestry sehrál. Tipnete si?

V českém showbyznysu v poslední době ale nedocházelo jen ke svatbám, ale i k několika rozchodům. Agáta (38) s Vincentem patřičně proberou konec „zámecké lásky“ svého „bývalého bratra“ Matěje Stropnického s hercem Danielem Krejčíkem (29). Homosexuality se dotknou i v případě Vincentova jmenovce Miraie Navrátila (31), který své fanoušky šokoval fotkami s jiným mužem z dovolené. Opravdu šlo jen o kamaráda? To ví asi jen Mirai, spekulovat ale můžou všichni včetně Agáty a Vincenta.

Rozchodem nedávno šokoval i herec Jaromír Nosek (46), který opustil svou těhotnou přítelkyni kvůli jiné ženě. Sice byl u porodu svého syna, hned po něm ale spěchal za svou novou partnerkou. Co na tohle říká trojnásobná máma Agáta?

Tři děti má i Agátina kamarádka Ornella Koktová (31), na kterou Hanychová práskla velmi pikantní záležitost. Podle všeho se chystá shodit pár nabraných kil velmi originálním způsobem. A ještě si u toho odpočine!

Slavní sourozenci ale budou probírat i další vtipná témata a chybět nebudou ani velmi osobní otázky.

Reklama

Další články

Načítám