Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Marešová (43) je už roky tváří známé značky spodního prádla, která zřejmě dobře věděla, proč si vybrat právě manželku moderátora Leoše Mareše (48).

Monika Marešová aktuálně tráví čas s rodinou ve Španělsku, konkrétně na Ibize, kde si užívají relaxu, slunce a dobrého jídla. Známá brunetka s fanoušky pravidelně sdílí střípky ze svého soukromí a tentokrát je potěšila i fotografiemi v novém prádle.

„Sheer, lace & silk (pozn. red. průsvitnost, krajka a hedvábí),“ uvedla Monika ke snímkům v jemném bílém prádle a hedvábné košilce, ve které vyniká i její bezchybná postava.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevily spousty milých komentářů. „Moni, jste krásná a skutečná žena. Všimněte si, že se zde vůbec nehejtuje, neboť prostě všem spadla brada. Radost sledovat váš profil,“ vzkázala jedna z fanynek. „Ten Leoš Mareš se má, že tě má,“ uvedl příznivec. „Jak říkám, přirozená, noblesní krása a krásná postavička,“ podotkla sledující, se kterou další souhlasí. V galerii se podívejte, jak to Monice v něžném prádle sluší.

Reklama

Další články

Načítám