Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (48) má aktuálně plné ruce práce, a to nejen co se týče moderování, ale také svého turné, které se odehrává po celé České republice.

Jeho rodina mezitím vyrazila do Španělska, konkrétně na Ibizu, kam se během volna vydal i Leoš Mareš. A je to právě shledání s dvouletou dcerou Alex, které fanoušky velmi dojalo.

„Holčičko moje. Shledání,“ uvedl Leoš Mareš k dojemnému videu, na kterém Alex volá „tatiii, tatiii“ a utíká za svým tatínkem, kterého nějakou dobu neviděla.

Netrvalo dlouho a u příspěvku, který vidělo už přes 1,3 milionu lidí, se objevila spousta milých komentářů a vzkazů. Upřímná radost a štěstí v očích Alex některé příznivce dokonce dojaly až k slzám.

„Už zase brečím. Jste boží,“ vzkázala fanynka, se kterou další souhlasí. „Až mě to rozplakalo. Nic není víc než rodina,“ uvedla další. „To je v životě nejvíc. Holčička má štěstí na milující rodiče,“ podotkla sledující. „Dojalo mě to. Dokázal jsi toho dost, kariéru, děti a výsledek je vždy u těch dětí, jak ocení tvoji přítomnost a lásku,“ napsala jedna ze stovek dalších komentujících.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám