Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do Výměny manželek se tentokrát s rodinou přihlásila maminka Kačka (29). Chce se ujistit, že se svým partnerem, nyní už partnerkou Dominikou, chce být, i když prochází změnou pohlaví. Náhradní manželka Darina (36) bude z nové netradiční rodiny trochu v šoku.

Maminka Kačka má dvě děti a pracuje na čerpací stanici. Žije s partnerkou Dominikou (29), která pracuje jako HR specialista. Jejich dcera Alenka (8) chodí do druhé třídy a šestiletý syn Jáchym chodí do školky. Dominika právě prochází tranzicí neboli změnou pohlaví a Kačka si není jistá, zda chce se svou partnerkou být. „Já jsem tedy úplně normální, jen s tím rozdílem, že procházím změnou pohlaví a tím pádem naše tradiční rodina je malinko netradiční. Už mám schválenou od ministerstva zdravotnictví změnu pohlaví operativně a potom už to budu moct mít i na občance,“ řekla během natáčení Dominika, která náročnou proměnou procházela už dva roky.

Ze Slaného do malé vesnice ve Středočeském kraji, kde tatínek prochází tranzicí, se přestěhuje na dobu deseti dnů osobitá Darina (36). Ta bude ze všeho trochu v šoku a jako první bude chtít, aby jí tatínek svou proměnu v ženu vysvětlil. „Ze začátku nad tím přemýšlíš, že něco je špatně, pak zjistíš, že se cítíš dobře v dámským. Tak jako je to úchylka a stačí mi to zase svlíknout a bude mi dobře, nebo to je o tom, že mi nevyhovuje mužská role jako taková? Původně o tom nechtěla Káťa ani slyšet, pak přistoupila na to, abych si něco koupila,“ svěřila se Dominika, kterou její děti oslovují Domčo.

„Chtěla jsem být čím dál častěji tou ženou a najednou se ve mně objevil někdo, kdo tam nebyl, a to jsem byla já. Já jsem spala a čekala jsem a tohle byla moje maska. Já jsem prostě ona, ale tělo říká něco jiného,“ prozradila na kameru premiérové Výměny manželek, která poběží 10. ledna, Dominika. Bere si za cíl přesvědčit náhradní maminku, že je normální. Darina se jí zase snaží přesvědčovat, že má být chlap. Diskuse na téma změny pohlaví se tak neobejdou ani bez slz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám