Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na padesátém turnaji organizace Oktagon MMA bylo o zábavu opět postaráno, jak ostatně slíbil i její spolumajitel a moderátor Ondřej Novotný (46).

Velmi očekávaný zápas proběhl mezi Ivanem Buchingerem a Rony Paradeiserem. Krvavá bitva skončila ve prospěch Ronyho, který si z turnaje odnesl titul.

V první řadě spokojeně seděl zpěvák Mirai Navrátil (31) nebo Karlos Vémola, který tentokrát nezápasil, ovšem i tak kolem něj bylo živo.

Vrhl se na něj totiž bijec z Brazílie Rafael Xavier, který s Terminátorem odmítl před časem zápasit, ale zdá se, že tohle už neplatí, a Karlose vyzval. Dokonce se zdálo, že se chce s Vémolou utkat přímo na místě, nakonec došlo pouze k hádce. V zákulisí pak Karlos upozornil, že s Xavierem nemá žádný problém, šlo pouze o show a je možné, že se bijci v následujících měsících utkají.

Po boku Karlose Vémoly (38) nechyběla jeho manželka Lela (34). Blondýnka sází v poslední době na eleganci. Na turnaj si oblékla černý overal, který obepínal její štíhlé křivky. Celý outfit doplnila kožichem, jemným, ale precizním líčením a vlasy měla vyčesané do copu.

Jak už to tak ale bývá, Lela je zkrátka magnet na pozornost a věční rýpalové si nemohli odpustit pár jedovatých komentářů.

„Moc jim to sluší, jsou elegantní a krásní,“ uvedla fanynka, se kterou ovšem jiný nesouhlasil. „Elegantní? To myslíte vážně?“ zeptal se jeden z mírnějších haterů. A právě k těmto komentářům se ještě večer Lela vyjádřila.

„A co na tom není elegantního? Mám snad kozy ven nebo krátké šaty, ve kterých mi je vidět zadek? Jen mi závidíte moji postavu po dvou dětech, protože zdaleka nemáte takový pas, břicho a nohy. Kdo mě vidí naživo, tak mi říká, že nevypadám na svůj věk. Ale klidně se rozčilujte. Já mám 34 let, jsem máma dvou dětí a jsem spokojená, jak vypadám. Přeji krásné Vánoce,“ napsala Lela, které se další fanoušci zastali.

„Lelo, nekažte si náladu idioty. Lidé, kteří vás nemístně komentují. Nejdřív by si měli zamést před svým prahem,“ upozornil sledující. „Nechápu, že má každý potřebu komentovat její vzhled. Opravdu musíte pořád na vše plivat? Musíte mít hodně smutné životy,“ napsal další.

Reklama

Další články

Načítám