Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lela Vémola (34), za svobodna Ceterová, se tentokrát rozpovídala o změně svého vkusu, který přišel s věkem. Souvisí s ním jak její vánoční výzdoba, kterou už má doma hotovou jako jedna z prvních, i jiný pohled na vlastní image. Dostali jsme se i k jejímu novému projektu, kdy se za 5 tisíc korun bude scházet s fanoušky.

„Všimla jsem si, že se mojí vánoční výzdobě a tomu, proč jsem tak brzy ozdobila vánoční stromek, věnoval i psycholog. Udělala jsem to proto, že jsem chtěla mít pozitivně naladěnou vánoční atmosféru. A čím jsem starší, tím raději mám jednoduchou eleganci, takže taková je i moje výzdoba. Jen až budeme slavit narozeniny dětí, které je mají v prosinci, tak to trošku na ten den dozdobím,“ prozradila.

V podobném duchu už ladí i svůj šatník. „Myslím, že se každá žena musí dostat do takového bodu, kdy zjistí, že jí elegance velmi sluší,“ míní Lela, která odložila například své oblíbené obří výstřihy. Ale co na to říká její manžel Karlos Vémola (38)? Tomu se vyzývavý styl vždy líbil. „Musí respektovat svoji manželku,“ nebojí se toho, že by jí zase pláchl za nějakou vyzývavější slečnou. „Která žena by měla větší trpělivost než já? A on to moc dobře ví,“ domnívá se influencerka, která si nechala odstranit i výplň ze rtů.

Vrátili jsme se i k jejímu projektu brunche s Lelou, kdy si její fanoušci mohou zaplatit za to, že se s ní setkají. Stojí to 5 tisíc korun. „V zahraničí to funguje úplně normálně, že se influenceři a celebrity setkávají z očí do očí. Tak jsem to udělala také tak, že se s několika lidmi sejdu u dobrého jídla a pití, popovídáme si. Mohou mě poznat takovou, jaká jsem ve skutečnosti, i bez filtrů,“ smála se Lela, kterou jsme potkali na otevření umělecké Antik Art Gallery. „První setkání mě čeká 2. prosince v Praze. Místo jsme ještě neřekli, to dostanou až s QR kódem,“ pojistila si, aby ji nikdo nepřišel okukovat zadarmo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám