Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Porotce show Peče celá země Josef Maršálek (42) dosud se svými fanoušky sdílel hlavně práci a recepty na nejrůznější laskominy. Oblíbený cukrář ale začal odkrývat i střípky ze svého soukromí. Sledující tak neochudil o fotky z dovolené se svým partnerem.

Do zahraničí pláchnul Maršálek už na konci roku, a to do Keni, kde má přátele. Pak se vydal také na Maledivy. „Už jsem zpátky v Česku, ale plánujeme další cestu, rozhodně teď chceme cestovat,“ řekl Super.cz Josef Maršálek, kterého jsme před pár dny potkali na premiéře v Divadle Lucie Bílé.

Ze svých cest nyní i tak sdílí cukrář fotky. A rozhodně baví své fanoušky. „Malá mořská víla,“ napsal si Maršálek k fotce, na které dovádí ve vlnách. „Pracuj jako otrok, žij jako král,“ napsal Josef ke snímku z dovolené, kde po náročném půlroku ve StarDance nabíral potřebnou energii. „Za vším, čeho jsem kdy dosáhl, není nic víc než práce, práce a práce. A taky rodina a mých pár přátel, kteří mě na mé cestě životem provázejí a podporují. Tak to zkrátka je. Amen,“ dodal Maršálek, který má za sebou náročný rok, vedle StarDance točil i třetí řadu Peče celá země, letošní rok chce tudíž hlavně odpočívat.

„Bude oddych, už nejsem nejmladší, musím se šetřit,“ svěřil se Super.cz Maršálek, který fotkami od moře potěšil své sledující. „Já Vás vidím jako Poseidona. Bůh moře,“ napsala mu jedna z fanynek. „Děláte to dobře!!!! Tělo i duše potřebuje odpočinek,“ stálo v jednom z komentářů.

Reklama

Další články

Načítám