Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní uvedení nové komedie v Divadle Lucie Bílé si nenechala ujít řada známých tváří. Do divadla na představení Jen pravdu, drahý dorazil mezi prvními syn Dany Morávkové (52), v hledišti na její premiéře nemohl chybět.

„Manžel je na vystoupení s Luckou Bílou, takže mě dnes přišel podpořit syn Péťa. Už je zpět z Anglie doma, našel si v Praze už i práci. Je tady spokojený, ještě má jednu práci v Londýně, ale tu dělá přes počítač a jen občas tam jede. Společně jsme tam jeli jen na promoce a jsem ráda, že se po letech vrátil domů,“ svěřila se Super.cz Dana Morávková, která si v komedii zahraje manželský pár s Janem Čenským.

„Spolu hrajeme manžele už dobrých dvacet let. Potkáváme se na divadle, v Ordinaci a také ve Snídani,“ svěřila se na premiéře Dana Morávková, která ve francouzské komedii hraje také spolu se Štěpánkou Křesťanovou a Josefem Cardou. I on měl v hledišti podporu.

„Dnes dorazil syn s přítelkyní, jsem rád, že se přišli podívat,“ prozradil nám na premiéře herec. Slavnostní premiéru si nenechal ujít ani cukrář a porotce show Peče celá země Josef Maršálek, který se v divadle objevil po boku svého životního partnera a s výrazným opálením. „Akorát jsme se vrátili z cest, skvěle jsme si to užili,“ prozradil cukrář. Kdo další se na červeném koberci v Divadle Lucie Bílé objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám