Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na přerušovaný půst nedá Tereza Bebarová (48) dopustit. Díky úpravě stravování se jí podařilo po narození druhé dcery shodit a štíhlou figuru si udržuje i nadále. Svého životního stylu se rozhodně vzdát nechce a dva roky před padesátkou je stále jako laňka.

Na cvičení herečka nikdy moc nebyla, a jak sama přiznává, za vším stojí úprava stravování, přerušovaný půst jí totiž vyhovuje. „Dokonce zkracuji ty intervaly, což je úžasné,“ svěřila se Super.cz herečka. „Ve zdravé výživě, suplementaci a vitamínech jedu docela dost. Tělo řeklo, že je spokojené a nepotřebuje tolik jídla,“ dodala Tereza Bebarová, která třeba už vynechává brzké snídaně.

„Miluji přílohy, věci, co jsou sacharidové, miluji těstoviny, rýži a jsem pořád štíhlá. Dám si ta jídla, třeba jenom dvě. Jsem skoro padesátnice a myslím si, že v každém věku jíte jinak, před deseti lety si nedovedu představit, že bych se v osm ráno nenajedla,“ řekla Bebarová, kterou jsme potkali na tiskové konferenci nové řady show Peče celá země, kterou bude od 6. ledna s Václavem Koptou opět moderovat.

Pečení herečka propadla, dokonce natáčí s Josefem Maršálkem pořad Buchty po ránu, na její figuru ale sladké vliv nemá. „Dám si vitamíny, napiji se hodně a třeba první jídlo si dám v deset nebo až ve dvanáct. Je to můj způsob, který mi vyhovuje. Jako druhé jídlo si dám vydatný oběd třeba ve tři nebo ve čtyři a dost. Úplně mi to stačí,“ řekla nám herečka, která váží stále stejně a díky vitamínům a sérům na pleť, které si nyní nechává i pro sebe vyrábět, vypadá fantasticky.

Reklama

Další články

Načítám