Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manžel modelky Taťány Makarenko (34), podnikatel Martin Pánek, je už 20 dní v cele předběžného zadržení ve Skotsku. Do vazby byl vzat kvůli podezření ze znásilnění údajně šestnáctileté místní dívky. Hrozí mu deset let vězení.

Makarenko je stále v šoku, věří, že její muž by něčeho takového nebyl schopen. Bližší informace ale nemá. Právě nejistota a nedostatek informací ji dostávají na kolena.

„Věřím, že se jedná o nedorozumění. Musím věřit. Prožívám nejtěžší chvíle života. Je mi hrozně,“ řekla Super.cz Makarenko. Ta stále nemá detailnější informace o tom, co se stalo.

„Kvůli informačnímu embargu musím teď vydržet a počkat na výsledky vyšetřování. Nezbývá mi než vše nechat na manželových právnících,“ dodala Makarenko, která je za Martina Pánka vdaná pouhé tři měsíce. Veselka proběhla v srpnu na golfovém hřišti nedaleko Prahy za účasti 120 hostů.

„Na tento den jsem se velmi těšila, jelikož jsem si vzala úžasného partnera, nejlepšího kamaráda a životního parťáka, který je mi už více než tři roky největší oporou,“ nechala se po svatbě slyšet Makarenko.

Reklama

Další články

Načítám