Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na povrch vyplouvají nové informace ohledně zatčení manžela Taťány Makarenko (34) Martina Pánka. Důvodem má být podezření ze znásilnění nezletilé.

Martin Pánek se svými kamarády odcestoval na fotbalový zápas do Skotska. Před dvěma týdny sledovali zápas Evropské ligy mezi pražskou Spartou a Glasgow Rangers. Po zápasu, který Sparta prohrála 1:2, mělo podle Blesku dojít k sexuálnímu incidentu skupiny českých fotbalových fanoušků s nezletilou, teprve šestnáctiletou dívkou, která později děsivý zážitek oznámila na policii. Během útoku si měli muži vše nahrávat na telefony, což by znamenalo jasné důkazy. Pánek by dle dostupných informací mohl zůstat ve vazbě až půl roku, v případě usvědčení z trestného činu mu hrozí až deset let nepodmíněně.

Šéfka soutěže Miss Czech Republic Taťána Makarenko, která se za Pánka provdala před třemi měsíci, má zatím k případu jen omezené informace. „Mohu potvrdit, že můj manžel byl ve skupině osob, které zadržela skotská policie při nedávném výjezdu na fotbal,“ řekla Super.cz s tím, že zatím neví nic bližšího. „Žiju v nejistotě a obavách, anglosaské právo je diametrálně odlišné od toho českého, stejně jako postupy skotských úřadů. Informační transparentnost je z mého pohledu velmi nízká, komunikace s manželem je možná jen v minimální míře, sama tak mám bohužel jen minimum informací,“ dodala pro Super.cz.

Zatím ale šéfka soutěže krásy věří, že její manžel, kterého si vzala po tříleté známosti, je v kauze nevinně. „Je pro mě nesmírně frustrující, že nedokážeme s právníky získat potřebné informace a že manžel nemá prostor vše vyjasnit, protože jsem přesvědčená, že se jedná o jeden velký omyl. Věřím, že se brzy vše vyjasní a manžel se vrátí zpět do Česka.“ Další vyjádření by měla poskytnout v pondělí, až se dozví více informací.

Reklama

Další články

Načítám