Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (44) začala spolupracovat s mladým módním návrhářem Dominikem Navrátilem, který oblékal například Denisu Nesvačilovou (32) na karlovarský filmový festival. A ten se odvážných modelů pro své klientky nebojí.

Když Lucie vyrazila na setkání s kolegy ze seriálu Ulice, oblékla růžové šaty s hlubokým dekoltem. Držel ale dobře, takže se fotografové snímku, kdy by z modelu vykouklo něco jiného, než by mělo, nedočkali. Na tiskové konferenci Divadla Radka Brzobohatého už ale měli žně. Vondráčkové zřejmě ušlo, že materiál světlého overalu je z velmi tenké látky, takže se v něm bez podprsenky viditelně rýsovala její ňadra.

Takové starosti ale Lucie evidentně neřeší. Ostatně má dost práce, protože ji už 14. září v tomto divadle čeká premiéra psychologického thrilleru Hračička, o kterém nám vyprávěla v našem videu. "Honza Fanta hraje psychopata a já slečnu, která si ho pozve do bytu a musí vymyslet, jak se ho zbavit. Je to situace, do které bych se v životě dostat nechtěla. Ale na jevišti si to zažiju, takže si to můžu odškrtnout," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám