Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Denisa Nesvačilová (32) to v Karlových Varech pořádně rozjíždí. Běhá z jedné party na druhou a poté, co ji Petr Kolečko po návratu k Anetě Vignerové (36) poslal definitivně k vodě, si evidentně užívá život single holky.

Včera vyrazila s kamarádem Josefem Mádlem na party KKCG, poté se běžela převléknout z večerních šatů, v pozdních nočních hodinách se přesunula do baru u hotelu Thermal a tam vesele pokračovala dál.

Ani tento mejdan ale Denise nestačil a v noci pokračovala do VIP baru v Grandhotelu Pupp, kam mají zákaz média, a proto se podnik těší velké oblibě. Před hotelem už na ni čekalo další garde, a to Míra Helzl, který je také čerstvě nezadaný.

Rozešel se s herečkou Alenou Dolákovou (34), mimochodem také zrzkou. A že Míru přitahují ryšavé ženy, je evidentní. Na zahajovací party dorazil pro změnu se zpěvačkou Žofií Dařbujánovou.

Tři hodiny po půlnoci herečka vyšla z baru a v hotelu si ještě pohověla v křesle, kde začala dlouze esemeskovat. Šaty se jí při tom vyhrnuly až k rozkroku.

Reklama

Další články

Načítám