Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podprsenku nechala doma anebo v divadle, odkud přiběhla na setkání s novými kolegy. Lucie Vondráčková (44) se stala součástí týmu seriálu Ulice, takže na oslavě seriálové plnoletosti nemohla chybět.

"Ještě před chvíli jsem byla na zkoušce v divadle k představení Janka Ledeckého Zapomeňte na Shakespeara a vypadala jsem úplně jinak. Zdaleka ne tak dobře. Naštěstí přišel návrhář Dominik Navrátil a přinesl mi tyhle krásné šaty. Tím pádem se tady můžu cítit adekvátně," vysvětlovala Lucka, která si prý šaty dopředu ani nezkusila. protože ji má návrhář v oku. Výstřih byl tedy dost na hraně, na párty ho ale uhlídala.

Zavzpomínali jsme i na dobu, kdy plnoletost slavila Lucka. Žádný velký mejdan se nekonal, ty ostatně zpěvačka a herečka nikdy nemusela. "Bylo to vlastně podobné jako teď. Byla jsem zavřená v divadle, pořád jsem zkoušela, měla jsem asi sedmadvacet představení v měsíci a jenom jsem neměla dvě děti," smála se Vondráčková, která tehdy vedle divadla dokončila konzervatoř, chodila na denní studium francoužštiny a připravovala se na vysokou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám