Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (44) se pohybuje v uměleckých vodách už od dětství. Za tu dobu si získala spousty věrných fanoušků, se kterými sdílí některé momenty ze soukromí na svých sociálních sítích, kde má přes sto šedesát tisíc příznivců.

Ti Lucii velmi často zahrnují lichotkami s dotazy na její neustále svěží vzhled a energii, která z ní vyzařuje.

Pokud jde o známou blondýnku, tak není vyznavačkou plastických či jiných invazivních úprav. Naopak proti času nebojuje, dává na zdravý životní styl, a právě to je její recept.

„Mám pocit, že nejhorší je bojovat proti času. Když člověk tak pluje, tak je to jako když plujete s řekou, ale když plujete proti proudu, tak to stojí velké úsilí. Já si tak pluji s proudem, stárnu, všichni stárneme a je to v pořádku,“ svěřila se Lucie Vondráčková pro Super.cz během natáčení nového videoklipu Dej mi svou dlaň.

Letní prázdniny jsou zatím v plném proudu. A oblíbená umělkyně netráví letní období jinak, než zejména se svými dvěma syny Matyášem a Adamem.

„Daří se nám hezky, jsem pořád s kluky. A když s nima nejsem, tak jsem stejně s nima. Teď máme krásné prázdniny, jezdíme po všech čertech a je nám spolu prostě dobře,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám