Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) natáčí svůj další videoklip. Tentokrát k nové romantické písni Dej mi svou dlaň.

„Je to další vlaštovka z nové desky, napsal ji Radim Flendr. Je to naše druhá spolupráce a moc se z ní těším,“ řekla Lucie Super.cz s tím, že byla s textem na sto procent spokojená a nebylo potřeba něco měnit.

„Někdy je rozdíl mezi mužským a ženským pohledem na svět, ale Radim je zrovna typ textaře, který nějak té ženské duši rozumí, takže nebylo potřeba vůbec nic,“ prozradila známá zpěvačka a herečka, která ve videoklipu vystřídá několik modelů. V jednom z nich jsme ji zastihli a šlo o dechberoucí podívanou.

Lucie oblékla černé hedvábné šaty se zdobeným výstřihem k pupíku, ale také holými zády. K modelu zvolila vyčesaný culík a precizní líčení, kterému dominovala rudá rtěnka. „Mám výstřih až na břichu, ale cítím se v tom krásně. Je to model módní návrhářky Dominiky Sedláčkové. Mně vyhovuje takový typ volných šatů, když do nich vítr zafouká, tak se rozptýlí po celém náměstí,“ dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám