Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka, herečka a módní návrhářka Whitney Port (38) si aktuálně užívá pobyt na Floridě. Na svém Instagramu se nyní podělila o krátké video, na němž dělá hvězdu na Palm Beach a má úsměv od ucha k uchu. Radostný klip doplnila herečka, která loni přiznala boj s váhou v opačném gardu než mnozí jiní, o několik bodů, jak nyní vypadá její den.

Samotná Whitney popsala svůj únik za oceánem jako výlet pro duši spojený s návštěvou rodiny. Herečka, známá převážně ze série The Hills, která stihla udělat i reklamu na plavky australské značky Bondi Born hned v prvním bodě, si kromě koupání v oceánu užila dobré jídlo v restauraci, bazén, západ slunce na pláži i čas sama pro sebe. Posledním bodem byly fotografie z toalet pravděpodobně opět v některé z restaurací, které popsala: „Starší mileniál, který si pořizuje selfie na každých záchodcích.“

Loni se o Whitney hovořilo převážně v souvislosti s obavami o její zdraví. Port výrazně zhubla, čehož si nevšimli jen její fanoušci a manžel Tim Rosenman (46), ale i samotná Whitney, která přiznala, že neměla tušení, jak málo váží, dokud si nestoupla na váhu.

„Nemyslela jsem si, že je to tak velký problém, jak ve skutečnosti je, a vlastně si to pořád úplně nemyslím. Ale očividně nejím dost a to, jak teď vypadám, není zdravé. Takhle nechci vypadat,“ sdělila tehdy Whitney, která zároveň ujistila své fanoušky, že plánuje začít jíst více a promyšleněji, aby nabrala nejen váhu, ale i energii, která jí chybí.

Související témata:
Whitney Port

Další články

Načítám