Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka Radka Třeštíková (42) nedávno nadchla své fanoušky snímkem v bílých bikinách, který sdílela na svých sociálních sítích. „Moje sádrokartonová příčka,“ uvedla k fotografii, na které vynikají její štíhlé křivky i nějaké to tetování.

A právě tento snímek také vyvolal vášnivou diskuzi čtenářů, kteří se začali dohadovat jaké asi tak může mít Radka míry. „Tak ta má spíše 75–65–80. Jen je v tom břiše plochá jak placka a široká. Tudíž to zepředu vypadá jako váleček. Ze strany nějaké tvarování je, ale drobné. Modelky, které mají míry 90–60–90, měly lépe tvarováno i zepředu. Prostě s tvarováním toho ženská moc neudělá. I kdyby byla větší baštounka, tak najednou ženštější křivky nebude mít. Někdo je totiž váleček, jiný kulička a další hruška. Genetiku člověk nepřečůrá,“ uvedl jeden čtenář, jehož komentář Radka s pobavením sdílela, a dokonce se šla přeměřit.

„Tvl, šla jsem se změřit, abychom měli jasno. 87–64–87,“ vzkázala s úsměvem, ale také svým pohledem na kritiku věčných rýpalů, kteří si čas od času slovně rýpnou i do Radky.

„Komentáře lidí čtu jen pro zábavu, mě se to nedotýká, já se mám dost ráda, to jde asi vidět, haha a jsem už fakt velká holka (klidně čti stará), aby mě rozhodila kritika postavy nebo tváře (klidně čti tlamy),“ uvedla spisovatelka se slovy, že ne každý má ovšem dostatečně zdravé sebevědomí na to, aby nad takovými komentáři jen mávl rukou.

„Pojďme si jen pro jistotu připomenout, že sebevědomí nemá každý stejně velké, někdo do něj musí teprve dorůst a někdo o něj může s věkem nebo špatným partnerem vedle sebe přijít. Nikdo z nás si při narození nevybral, jaké bude mít geny nebo jak se se svými případnými nedostatky bude umět vyrovnávat, a nikomu z nás není nic do toho, jak vypadá nebo co se sebou dělá někdo jinej,“ dodala Radka Třeštíková.

Reklama

Další články

Načítám