Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Provokatérka Radka Třeštíková (42) opět potěšila své dychtivé sledující. Spisovatelka na sociální síti ráda prezentuje své obnažené tělo. Někdy fanouškům odhalí jen nějakou část své vysportované postavy, jindy se předvede zcela nahá.

A její podporovatelé si prezentaci autorky knižních bestsellerů zamilovali. V poslední době tráví Třeštíková spoustu času zimními sporty. I díky tomu se může pyšnit opravdu ukázkovým tělem.

Svou pevnou figuru jako skála nyní opět naservírovala svým sledujícím a po sdílení snímku, na kterém mimo jiné dala na odiv i část vyčuhujícího ňadra, strhla lavinu. „Tahle fotka měla největší počet zhlédnutí a reakcí ze všech mých stories ever (včetně těch chytrých a vtipných), takže ji pustím do feedu,“ svěřila se spisovatelka ke snímku v crop topu, kterým holduje.

S odhaleným bříškem už neváhala vyrazit ani do společnosti a na červený koberec. I přes častou prezentaci svého těla, na které je Radka náležitě pyšná, se chce pořád profilovat zejména jako spisovatelka. „Stále platí, že toto je v podstatě charitativní profil na podporu literatury, ať už sem tedy chodíte z jakéhokoliv důvodu, nezapomeňte se pak stavit v knihkupectví, ahoj,“ dodala Třeštíková s humorem.

Spisovatelka je často za své žhavé fotky pod palbou kritiky. Tentokrát se to však nestalo a od sledujících přišla pozitivní vlna. „Kdyby tady byl Michelangelo, tak vás udělá určitě z mramoru!“ napsal jeden z fanoušků. „Třeštíková, ne*erte mě, po dvou dětech takovou postavu, jdu si obalit nervy čokoládou,“ napsala další ze sledujících. „Super. My starý, co neumíme stories, chceme taky vidět ty ‚příšerný, necudný, nevkusný…‘ fotky, o kterých se drbe,“ dodal další z obdivovatelů.

Reklama

Další články

Načítám