Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radka Třeštíková (42) své sledující umí překvapit. Ještě nedávno se proháněla po horách, teď se ale teploty přehouply přes dvacet stupňů, a tak šla rovnou do plavek. Zatím není jisté, jestli se spisovatelka chystá na dovolenou, svléknout se do bikin si ale rozhodně může dovolit.

Radka Třeštíková je žena mnoha tváří a zájmů. Na prvním místě je samozřejmě stále její vášeň pro psaní a svým sledujícím připomíná, proč by měli navštěvovat její profil. „Stále platí, že toto je v podstatě charitativní profil na podporu literatury, ať už sem tedy chodíte z jakéhokoliv důvodu, nezapomeňte se pak stavit v knihkupectví, ahoj,“ napsala nedávno k jedné ze svých sexy fotek.

Pořádnou dávku Radčiných křivek si ale její sledující neužili už dlouho, v zimě umělkyně zveřejňovala spíše záběry z hor, kde se samozřejmě musela zahalit od hlavy až k patě. Teď ale přišlo jaro, a jak to vypadá, spisovatelka už dokonce plynule přešla do léta. Oblékla totiž jen opravdu malinké bílé bikiny, které jako by v některých částech ani nechtěly na jejím těle držet, a ukázala, že zima se na ní nijak nepodepsala a jistě hlavně kvůli pravidelnému cvičení a zdravé stravě bude mít i letos na plážích co ukázat.

Snímek před stěnou nazvala <moje sádrokartonová příčka> a sledující její postavičku i tvář bez make-upu jaksepatří ocenili. „Vy jste stejně neskutečně nádherná,“ nebo „Tohle mám na Vás stejně nejradši“ či „Já chci být zedník,“ to jsou jen některé z lichotivých komentářů, kterými lidé Radku zahrnuli. Tak uvidíme, jestli se brzo nedočkáme podobných fotek, tentokrát ovšem z nějaké exotické destinace.

Reklama

Další články

Načítám