Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trochu v jiném stylu, než jsme u ní zvyklí, vyrazila na poslední brněnský ples čerstvě vdaná modelka Hana Abrahamová. Manžel, motocyklový závodník Karel Abraham ji sice nedoprovázel, ale vystačila si s kamarádkami.

Hanka k černým šatům od svého dvorního návrháře Miroslava Michaela Knota, který jí šil i svatební šaty, zvolila velmi výrazné a temné líčení. Na Plese v Intru vypadala jako upírka z legendárního filmu Královna prokletých. A jako královna noci se také cítila.

„Zvolili jsme opravdu dramatický look, tak doufám, že bude zapamatovatelný,“ líbila se jí naše lichotka. „Manžel tady měl původně se mnou být, ale má pracovní povinnosti v zahraničí. Tak jsem mu poslala aspoň fotky a líbilo se mu to,“ svěřila se Hanka.

Její model vypadal na první pohled jednoduše, ale po bližším zkoumání jsme zjistili, že části spojuje jen tenký proužek transparentní látky zdobené korálky. Spodní prádlo se pod šaty vzít nedalo. Se svojí postavou, dva roky po porodu dvojčat, si ale takové kousky modelka může dovolit. „Běhání za dětmi je čím dál náročnější, jiný recept nemám,“ krčila rameny.

Reklama

Další články

Načítám