Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé od prosincové romantické zimní svatby se ve společnosti objevila modelka Hana Vágnerová, nyní paní Abrahamová. Partnerovi, závodníkovi Karlu Abrahamovi, který je otcem jejích dvouletých dvojčat Julie a Karla, řekla ano na Pražském hradě.

Hanka spolu se svou půvabnou sestrou a jejím přítelem vyrazila na vyhlášení finalistek nového ročníku soutěže Miss Czech Republic, kterou sama prošla a uspěla jako nejkrásnější Evropanka na světové soutěži Miss Supranational. Modelingu půvabná brunetka nedala ještě úplně vale. „Jsem ale hlavně maminka na plný úvazek. Občas ještě předvádím, zrovna mě čeká přehlídka v Brně,“ prozradila.

Poprvé se nám pochlubila naživo také velice zdobeným snubním prstenem, který si můžete prohlédnout v našem videu. „Je pravda, že se třpytí hodně,“ ukázala nám Hanka, která si pomalu zvyká na nové příjmení, kroužek bohatě zdobený diamanty.

S manželem mají už za sebou jakousi svatební cestu. I s dvojčaty vyrazili do Ameriky. „Trošku se tomu smějeme, protože hned po svatbě odcestoval Kája na svatební cestu, ale s kamarádem. Ale dovolenou v Americe jsme si pak užili všichni čtyři,“ vyprávěla.

Manžel na akci chyběl, protože hlídal děti. „Samozřejmě se po svatbě zpřísnila pravidla. Ne, jsem ráda, že je doma a hlídá děti, aspoň si je trochu užije, protože sezona mu začíná až za měsíc,“ vysvětlovala Hanka, která s rodinou pendluje mezi Brnem a Monakem.

Reklama

Další články

Načítám