Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V průběhu sobotního večera v prostorách O2 universa proběhl již 33. ročník hudebních Cen Anděl. Velkou radost měl David Koller (63). Oblíbený muzikant zvítězil v kategorii Sólový interpret. Album LP XXIII sestavil většinou ze singlů, které předtím vydával i s videoklipy.

Radost ze sošky rozhodně neskrýval a polibky zahrnul svou milovanou ženu Annu. A to jak hned po skončení televizního přenosu přímo v sále, tak také po skončení večírku, když v noci čekali na taxíka.

O polibky nebyla nouze. Manželé, kteří si řekli ano před čtyřmi lety, jsou zkrátka do sebe zamilovaní jako dva puberťáci. Půvabná Anna je Davidova třetí žena.

Hudebník nedávno fanoušky šokoval rozhodnutím, že odchází ze skupiny Lucie a bude se věnovat pouze sólové tvorbě. Nemrzí ho to ani trošku? „Chodil jste s někým čtyřicet let? Ne, tak vidíte,“ odpověděl se smíchem David Koller našemu redaktorovi.

Reklama

Další články

Načítám