Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David Koller (63) poprvé promluvil o svém rozhodnutí skončit v kapele Lucie. Nejen on ale opouští skupinu. Končí také jeho syn Adam Koller, který v Lucii bubnoval na koncertních turné. „Adam odchází na základě vlastního rozhodnutí,“ řekl David Koller.

Nyní poprvé více popsal důvody svého konce ve skupině. „Současně jsem zkoušel se svou kapelou, s Lucií, k tomu přišlo zkoušení s Jasnou pákou, v hlavě další nápady… Zkrátka sedět zadkem na tolika židlích mě začalo vyčerpávat. Nechci tolik sprintovat a dělat kompromisy,“ řekl Koller v rozhovoru pro časopis Headliner.

Promluvil také o vztazích v kapele Lucie. „Fungujeme pořád stejně, co se týče plánovaných akcí, které nás spolu ještě čekají. Na tom se nic nemění. A jaké jsou mezi námi vztahy? To není otázka jen pro mě, ale mám-li mluvit za sebe, já mám všechny z kapely rád,“ zdůraznil Koller.

Fanoušci už spekulují, že rozchod není definitivní a že je možné, že by se David do Lucie vrátil. Jak na to pohlíží zpěvák? „Odpověď na tuhle otázku bych v tuhle chvíli hledal spíš v křišťálové kouli,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám