Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leona Machálková o svém soukromí příliš nemluví a i se svými fanoušky na sociálních sítích ho sdílí jen zřídka. Teď se ale podělila o několik fotek z Egypta a pozorným sledujícím neušlo, že na jedné fotce se ukázala i v plavkách.

Zpěvačka se silným hlasem je ozdobou každého koncertu, málokdo ale tuší, co všechno Leona ráda dělá poté, co odejde ze světel reflektorů. Čas tráví ráda s přáteli, jediný muž, o kterém mluví, je její syn Artur. Ten nedávno oslavil narozeniny a Leona zveřejnila několik fotek a pár řádků. „Milý Arture, z celého maminkovského srdce Ti přeji všechno nejlepší ke Tvým dnešním narozeninám… 21 svíček na dortu sfoukneš lehce, tak ať se Ti i další věci ve Tvém mladém životě daří řešit snadno… K tomu ať Ti pomáhá láska a přízeň přátel … Opatruj se, hodně štěstí a buď zdravej,“ napsala k jeho fotografii.

Na otázky ohledně mužů neodpovídá, jestli nějaký v jejím životě je, zůstává tajemstvím. Na poslední dovolenou do slunného Egypta si ale vyrazila s kamarádkou, a jak to z fotek vypadá, resortu v oblíbené oblasti Marsa Alam si velmi užívá. A oslavila tam i Mezinárodní den žen, který v hotelu nepřešli bez povšimnutí. „MDŽ… vlastně bychom si s kamarádkou na výletě ani nevzpomněly nebýt pozornosti od mužů… je to milé a vždy potěší, když jsou muži džentlmani… Tak ať jim to hlavně vydrží a nám ženám VŠE NEJ,“ připsala ke snímkům.

A na jedné fotografii, právě pod rámem s přáním všeho krásného ženám, se Leona nechala v rozverné poloze zvěčnit v černých jednodílných plavkách. A nutno říct, že své křivky by klidně mohla vystavovat častěji. Tak třeba umělkyně překvapí i dalšími snímky například z pláže. Zatím nezbývá než popřát jí krásný zbytek dovolené.

Reklama

Další články

Načítám