Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takovou koncentraci známých žen jsme dlouho neviděli. Zpěvačky, herečky i další dámy spojené s českým šoubyznysem přijaly pozvání na brunch spojený s ochutnávkou produktů z levandule a přednáškou o léčebných účincích této byliny.

U levandulového čaje nebo limonády se tak sešly na jedenáctou dopoledne a přidaly i pár drbů a dalších novinek, které si navzájem sdělovaly, a v sále Kaiserštejnského paláce na pražské Malé Straně to bzučelo jako mezi včelkami na levandulovém poli.

Nechtěly se nechat zahanbit, ani co se outfitů týče, aby je známé nepomluvily. Takže jsme mohli vidět celou řadu šatiček, které se v podivném letošním zimním počasí běžně moc nenosí. Herečka Nela Boudová (56) se snažila inspirovat přímo levandulí a zvolila šaty v jejích barvách.

Květinový motiv měla halenka zpěvačky Leony Machálkové (56). Jarní look zvolila i influencerka Nikol Moravcová (36).

Většina z dam vsadila na vděčnou černo-bílou notu, ať už přímo na vzoru šatů, jako zpěvačka Radka Fišarová (46) nebo moderátorka Miluše Bittnerová (46), nebo v kombinaci obou barev v outfitu, jako herečky Kristýna JanáčkováDenisa Pfauserová (35), moderátorka Klára Doležalová (50), zpěvačka Michaela Gemrotová (38) či dabérka Miriam Chytilová. Nejen na jejich modely se podívejte v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám