Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mohla to být další Markéta Vondroušová, ale bohužel musela Nessa Cara kvůli vážnému zranění pověsit raketu na hřebík. Tím se krásné sportovkyni zhroutil sen o sportovní kariéře. Prosadila se ale ve světě modelingu.

Rodačka z městečka Tvrdošín začala s tenisem v osmi letech. Ve dvanácti letech vyhrála dokonce Mistrovství Evropy 2018 v Rumunsku. Tenisu odevzdala vše. Přizpůsobila mu studium, najala si soukromého trenéra, na kurtu trávila i pět hodin denně. V roce 2021 se jí kvůli přetrénovanosti objevil výrůstek na zápěstí, který ji na rok vyřadil z provozu.

„Bylo to pro mě těžké, samozřejmě jsem se věnovala fyzické přípravě po celou dobu pauzy od tenisu. Od prosince 2022 jsem byla na akademii v Trnavě, kde jsem měla kompletní přípravu na turnaje a kvalitní sparingy. Trénovala jsem každý den, dvoufázové tréninky, kondice, měla jsem jasný cíl. Bohužel moje tělo takový nápor nezvládlo a v květnu přišlo zranění, kvůli kterému jsem s tenisem skončila nadobro. Říká se tomu zapálený meniskus,“ zavzpomínala během rozhovoru pro Super.cz.

S koncem sportovní kariéry se ale smířila a vrhla se na modeling. Podepsala smlouvu s Elite Models International a díky tomu se dostala jako modelka do Tokia. Nyní fotí i v Praze pro návrháře Panose Zinase. Stala se tak modelkou spodního prádla.

„Role modelky mě opravdu baví. Miluji být před objektivem a vyjadřovat své pocity řečí svého těla. Mám ráda módu a všechno s ní spojené. Samozřejmě to obnáší i tu těžší stránku, a to je disciplína, kterou je neustále potřeba dodržovat. Každý den chodím na procházky, do fitka, na jógu. Hlídám si stravu a dělám všechno pro to, abych se dostala na vrchol,“ doplnila kráska, kterou letos čeká maturita na gymnáziu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám