Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřinu Vohlmann Votavovou (37) už všichni berou jako modelku spodního prádla. Bylo tak pro mnohé překvapením, když se tmavovláska ukázala ve společnosti zahalená ve svetru. Lidé si ihned špitali, zdali není moc oblečená.

Tak samozřejmě si ráno neberu mini a velký výstřih. Takhle já během dne chodím po ulicích běžně. Nepotřebuji na sebe poutat pozornost kvůli svým implantátům. Takhle normálně žiji. Jsem jako normální člověk, chodím ve svetru, když je zima. Oblékám se,“ reagovala se smíchem Kateřina během rozhovoru pro Super.cz.

Ovšem za nálepku „modelka spodního prádla“ je ráda. „Nechci se jí zbavit, ale jednou se to odlepí, stárnu. Někdy se to musí odlepit. Člověk to tam prostě má. Fotila jsem prádlo, chodím přehlídky spodního prádla. Tak to tak zůstane a jsem za to ráda. Tou prací, stravou, cvičením jsem něčeho docílila a je to vidět,“ mrkla na nás šibalsky.

Mimo to ale stíhá i další práci. „Já se mám celkově dobře. Jsem spokojená jak v soukromí, tak v práci, ale samozřejmě člověk stárne, tak hledá jiné věci. Nedělám už jen modeling, dělám produkci, vlastním obchod. Přemýšlím o zadních vrátkách,“ doplnila Kateřina Vohlmann Votavová, se kterou jsme si povídali na tiskové konferenci velkého potravinového řetězce.

Reklama

Další články

Načítám