Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taylor Paré z New Yorku na sociální síti popsala, jaké to bylo, žít s modelkou slavné značky Victoria’s Secret. Ve videu, ze kterého je nyní virál, popsala všechny nechutné a znepokojující zlozvyky, které modelka měla.

Je to deset let, co se Taylor přestěhovala do New Yorku. Její první spolubydlící byla modelka zmíněné značky spodního prádla, kterou však odmítla jmenovat.

„Měla tajemství, které jsem pro ni držela v tajnosti deset let,“ nechala se slyšet Paré na úvod videa, které má už přes pět milionů zhlédnutí.

Taylor přišla modelka už od začátku zvláštní, protože si o sobě vymýšlela nejrůznější věci. Nicméně to přisuzovala jejímu nízkému věku, myslela si, že zkrátka chce být zajímavá. To ale bylo to nejmenší.

Pak se v bytě, který sdílely i s dalšími spolubydlícími, začaly ztrácet věci. Šlo například o trička, drogerii, make-up, ale i léky. Věci se ztrácely všem kromě modelky.

Tu se Taylor jednoho dne rozhodla konfrontovat a následně, když dotyčná pařila na večírku časopisu Harper’s Bazaar, prohledala její kufr, v němž objevila všechny ztracené věci. A kdyby jenom to.

Kromě všech kradených věcí kufr obsahoval také použité tampony nebo kapesníky od exkrementů. „Normálně si schovávala odpadky. Použité tampony, posmrkané kapesníky, toaleťák, kterým se utírala. To všechno bylo v jejím kufru v našem bytě. Úplně jsem se zhrozila. Do teď mám fotky v telefonu,“ popsala obsah zavazadla.

Obyvatelé bytu se okamžitě rozhodli, že modelku vystěhují. O jejím zlozvyku ale nikde nepromluvili. Až do teď, kdy Taylor sdílela příběh na TikToku. Modelčino jméno odmítla sdělit jak na síti, tak médiím, nechce jí prý zničit život. Zdá se tedy, že nejspíš půjde o někoho slavného.

@paretay

And they were roommates! #nyc #storytime #fypシ

♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

Reklama

Další články

Načítám