Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Inna Puhajková (38) je jedna z nejkrásnějších českých moderátorek. Sporťačka dbá i na zdravý životní styl a pohyb, což se přirozeně odráží i na její postavě, kterou si udržuje ve skvělé kondici.

„Zdravý životní styl je mi určitě hodně blízký. Zazněl tady spánek a výživa, což jsou moje jedny z nejoblíbenějších činností. Sport od malička a celoživotně patří k mému životnímu stylu. Je to pro mě i takový koníček a způsob, jak se udržovat fit. K čemuž určitě patří i ta strava,“ svěřila se Inna s tím, že rozhodně nepatří mezi ženy, které se trápí dietami.

„Nejsem extremista, nějaké diety jsem vyzkoušela, ale jedu takovou tu cestu, při které dbám v sedmdesáti procentech na zdraví a v těch dvaceti, třiceti si dám věci, které nejsou třeba tolik zdravé. Nejdu do stresu, že bych si něco zakazovala. Když mám na něco chuť, tak si to dám, ale nepřeháním to,“ prozradila sportovní moderátorka tajemství své krásné postavy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám