Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani zpřetrhané vazy jí nezabránily v tom, aby odletěla na dovolenou. Inna Puhajková (38) si nešikovně poranila nohu, kterou jí lékaři zafixovali do nechodící sádry, a bez berlí se neobejde. I tak zabalila kufry a užívá si teplé počasí u moře.

Moderátorka Sportovních novin odletěla do Spojených arabských emirátů za teplým počasím. „Život je lepší k bikinách,“ napsala modelka z dovolené, odkud sdílela snímky v plavkách. Přes den tráví Inna čas na lehátku, ale zvládá i koupání v moři.

Nohu se sádrou si totiž obalí igeliťákem a oblepí izolepou, aby se nikam nedostala voda. Se svým vynálezem se tak bez problémů může nechat nadnášet vlnami a užít si dovolenou se vším všudy. Sádru totiž jen tak nesundá, má ji na několik týdnů.

„Šlápla jsem do prázdna na schodech, noha se mi podvrkla. Mám přetrhané vazy. Po sundání budu muset mít klidnější režim bez zátěže. Na dva měsíce se to určitě natáhne,“ svěřila se Super.cz moderátorka před odjezdem na dovolenou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám