Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Angličanka Sienna Miller (32, která se z modelky dokázala prosadit v Hollywoodu, platí za jednu z nejkrásnějších hereček současnosti. Však už také dokázala srdce zlomit nejednomu slavnému herci. Jenže ani ona není dokonalá bez pečlivé přípravy. Tentokrát k tomu stačily mokré vlasy.

Sienna si nejdřív zašla na oběd do restaurace Scott’s s kamarádem Bradleym Cooperem, s nímž hraje i v novém filmu American Sniper. Po schůzce se nechala svézt pár set metrů a vyskočila u kadeřnického salónu John Frieda. Tam si nechala vytvořit zbrusu nový sestřih. Vlasy si však nenechala vyfoukat a raději se jako zmoklá myš nechala odvézt domů.

Držitelka nominací na ceny BAFTA a Zlatý glóbus, která randila s Judem Lawem a aférky měla i s Danielem Craigem či Balthazarem Gettym, se proslavila převážně rolemi ve filmech Warholka, Po krk v extázi, Casanova či Interview. Momentálně je zasnoubená za herce Toma Sturridgeho, s nímž má dvouletou dceru Marlowe.

Související témata:

Další články

Načítám