Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé se podívala ke konkurenci. Ewa Farna (30) je sama hvězdou předávání hudebních cen, naposledy si odnesla tituly zlaté i absolutní slavice na Českém slavíkovi. Pravidelně bývá hostem také na cenách Anděl, které se budou předávat za dva týdny.

Poprvé ale byla zpěvačka pozvána na galavečer, kdy se v Rudolfinu předávaly ceny Akademie filmové a televizní tvorby Český lev. Jejím úkolem bylo zhostit se role předávající v kategorii pro herečku ve vedlejší roli. Cenu získala Milena Steinmasslová, což zpěvačku velmi potěšilo.

Ewa respektovala dress code black tie, který byl na slavnostní večer zadaný, a přišla v dlouhých fialových šatech. Na první pohled vypadaly decentně, ale stačilo, aby zpěvačka vykročila při pózování fotografům jednou nožkou dopředu a ukázalo se, že má snad nejvyšší rozparek ze všech žen.

Ewa nikdy svoji postavu neřešila, v posledních měsících jí ale všichni tleskají za to, jak se jí po dvou dětech podařilo zhubnout.

„Jsem ještě v procesu a mám z toho radost, protože se cítím zdravěji. Je to příjemné. Po dvou dětech jsem se dostala do fáze, že jsem se necítila zdravě, a tak jsem si řekla, že bych se chtěla starat o to tělo, které mi tak krásně slouží, a nějak mu to vrátit. Ale tak nějak normálně, žádné drsné diety a šílené cvičení. Jen tak s láskou,“ řekla Super.cz před časem.

Reklama

Další články

Načítám