Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žádný obří dekolt nebyl nutný, stačila jen tenká látka šatů a trochu průvanu. Herečka Marika Šoposká (34) díky tomu dala při příchodu na předávání cen Český lev na odiv i detaily svého štíhlounkého těla, včetně toho, že pod šaty nemá podprsenku.

Střih lahvově zelených šatů s odhalenými zády ze Zalanda byl tak obtažený, že neodpustil jediné deko navíc. To sice herečka nemá, ale přesto raději před slavnostním večerem nejedla. „Ale po Lvech si to na rautu vynahradím. A s těmi šaty jsem hned souzněla a věděla, že se v nich budu cítit dobře,“ doplnila v rozhovoru pro Super.cz.

Marika dorazila na České lvy s manželem a přáteli, hlavně ale přišla podpořit svého mladšího bratra. Antonio Šoposki byl totiž díky filmu Tancuj Matyldo nominován mezi nejlepšími herci ve vedlejší roli. „Kdyby býval proměnil, nemohla bych u toho chybět,“ držela bráškovi palce.

A jak to vypadá s natáčením u ní? „Teď nám půjde v srpnu do kin film Vlny, který točil Jirka Mádl. A začínáme točit druhou řadu Octopusu,“ prozradila další plány herečka, kterou si diváci oblíbili jako Bibi v Ordinaci v růžové zahradě.

Reklama

Další články

Načítám