Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do Rudolfina na předávání cen Český lev přišla herečka Klára Issová (45) skoro mezi prvními hosty a všem opravdu spadla brada. Klára si nikdy nepotrpěla na vyzývavé oblečení a nyní zvolila šaty s výstřihem skoro až k pupíku, který odhaloval i část jejích ňader.

„Chtěla jsem něco ženského a jediná podmínka byla, abych nešla v černých šatech,“ řekla Super.cz Issová. „Hledali jsme s mým kamarádem stylistou Jirkou Hofbauerem nějaké krásné šaty a nalezli jsme je u Elisabetty Franchi. A toho, že by mi šaty sklouzly, kam nemají, se nebojím, protože ta látka je elastická,“ vysvětlila.

Kláru jsme teď v Česku moc nevídali, protože u našich sousedů natáčela seriál Zrada, který se stal hitem tamních obrazovek. „Natáčela jsem na Slovensku půl roku,“ upřesnila a svěřila se, že z nominovaných českých filmů fandila Bodu obnovy.

Aktuálně bude mít herečka práci zase doma. „Už se těším na natáčení, chodí hodně nabídek. Mám potvrzený film na podzim, jde o debut režisérky Evženie Brabcové, kde se, doufám, potkám s panem Vlasákem. Ten scénář je fantastický,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám