Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen na slavnostní premiéry s červeným kobercem, ale také v pozvánkách na představení kosmetiky luxusních značek je jasně daný dress code, který by hosté měli dodržovat.

Na pozvánce tentokrát stály barvy stříbrná a růžová. Případně styl „smart casual“.

Pokud jde o známé ženy, tak dress code dodržely téměř všechny. Zpěvačka, moderátorka a herečka Emma Smetana (36) zvolila barevný model. Konkrétně oblékla růžovou košili, ke které si vzala zelenou sukni. Celý outfit doplnila silonkami, jež připomínaly nadkolenky, a značkovou obuví.

Do růžové, ale také stříbrné barvy se oblékla vítězka Miss Czech Republic 2019 Denisa Spergerová (23), která se na akci potkala i se svými kolegyněmi z modelingového světa. Natálii Kočendové (24) to slušelo v upnutém overalu a Kristýna Schicková zářila ve dvojdílném kamínkovém outfitu. Perfektní model zvolila také vítězka České Miss 2015 Nikol Švantnerová (31), která vyrazila na akci i se svou rozkošnou dcerkou Miou.

Ve společnosti se objevila také Olga Menzelová (46), která zvolila o něco nenápadnější černobílý outfit s potiskem. Růžové se pak nebála módní návrhářka Vanda Janda nebo influencerka Nikol Moravcová (36). V galerii se podívejte, jak to známým dámám slušelo.

Reklama

Další články

Načítám