Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní guru Filip Vaněk (46) v novém díle pořadu Fashion Boss zhodnotil modely nedávného udílení hudebních cen Anděl. Jak sám přiznal, byl velmi zklamaný a hvězdy, které se prošly po červeném koberci, rozhodně nešetřil. A to se na udílení cen Anděl těšil, protože je to akce kde se dají předvést odvážné a vkusné fashion modely, což se tady ale bohužel nestalo.

Kdo dopadl nejhůř? Jednoznačně dcera Ondřeje Havelky, zpěvačka a herečka Rozálie Havelková. „Je nepřípustné, abyste chodili v pytli od brambor. Říká se, že pytel od brambor někomu sluší, to není tento případ. Je to tristní výkřik zoufalosti. Divák si ji zapamatuje jako strašidlo v pytli od brambor s nápisy, ne jako umělkyni,“ řekl v pořadu Fashion Boss Vaněk.

„Je to peklo, zlo. Neměli by ji na Anděly pustit, měli by být soudní a takovou zrůdnost by měli vyvést a nepustit dovnitř. Já bych ji v tom pytli zavázal a hodil do Vltavy,“ dodal rázně.

Kdo také neprošel byli Žofie Dařbujánová, partner Martiny Pártlové Josef Vařeka, Dominika Hašková (28), Milan Peroutka (34) nebo Adam Pavlovčin.

„Na Adama se napiju. Je to talentovanej kluk a bohužel se dostal do spárů neumětelky, která zažívá boom s recyklovanou módou. Je to překombinovaný a dělá z něj karikaturu. Zesměšňuje ho to. Je to tristní model. Je to špatně. Jestli bude dál takhle chodit oblékaný, tak budu plakat,“ upřesnil Vaněk.

Co dalšího prozradil? Jak dopadly Eva Burešová, Bára Poláková, Emma Smetana nebo Tereza Černochová? Na to se právě teď můžete podívat v novém díle Fashion Bosse.

Reklama

Další články

Načítám