Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně je doma se svými milovanými. Ornella Koktová (31) ze zdravotních důvodů odstoupila z reality show Survivor, kde vydržela tři týdny. V drsné reality show ji bohužel postihly vážné zdravotní potíže.

Po třech dnech v nemocnici se sice do soutěže mohla vrátit, ale raději se rozhodla pro návrat domů. „Byla jsem vyděšená, jak mi to zdraví odchází, a proto jsem se rozhodla odejít. Mám firmy, rodinu, rozhodla jsem se nehazardovat se zdravím,“ přiznala Super.cz Ornella.

Ta už je nějakou dobu v Česku, svůj návrat ale musela tajit až do té chvíle, než se Survivor s jejím odstoupením ze soutěže odvysílá. Nyní se pochlubila roztomilou rodinnou fotkou, kde si v posteli hoví s manželem Pepou Koktou (67) a dětmi.

„Tohle mi chybělo úplně nejvíc!!! Naše ranní tulení, povídání, zkrátka bytí jen s těmi nejbližšími,“ svěřila se na sociální síti Ornella s tím, že odchod ze Survivoru pro ni nebyl vůbec jednoduchý.

„Věřte, že odchod ze Survivoru pro mě nebyl nejlehčí, a myslím si, že kdo to viděl, tak ví. Zdraví máme jen jedno, i když to může znít jako fráze, a opakuji, že ho neohrozím jen kvůli bytí v televizní show. Vážně to, co se mi stalo, nebyla žádná sranda a já vím, kde jsou hranice. I přes ty zdravotní patálie mi to dalo do života hrozně moc! Hlavně lidi v našem kmeni, Titáni, děkuji za všechno,“ nechala se slyšet Ornella, jejíž manžel Pepa se stal na Instagramu velmi populárním.

Jeho videoukázky od plotny a z rodinného života celkově se staly hitem a Pepa má rázem stovky fanynek, které ho prosí, aby v natáčení rodinných momentek pokračoval. To se také stalo a Pepa tentokrát asistoval u vaření Ornelle.

Reklama

Další články

Načítám