Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka MMA zápasníka Karlose Vémoly (38) influencerka Lela Vémola (34) byla proslulá svými sexy modely. Ty už ale považuje za příliš vulgární a rozhodla se zcela změnit image. V sofistikovaném outfitu, kdy měla její róba místo dekoltu dokonce i rolák, se objevila na Česko Slovenském plese.

Na tomto plese jsou manželé pravidelnými hosty. „Musíme tady být, on je Čech, já Slovenka, naši rodiče patří do Československa. Velmi jsem se na dnešní večer těšila,“ řekla nám hned po příchodu do Obecního domu Lela.

Komentovali jsme i její outfit, jehož jedinými lehce vyzývavými akcenty byly rozparek a průstřih na zádech. Nebude za chvíli Lela chodit jako jeptiška? „Držím se toho, co bylo na pozvánce. Snažila jsem se dodržet bonitu toho a myslím, že na tak významný večer se to hodí. A já sama o sobě jsem výrazná a nemusím ukazovat víc,“ míní Lela, které zvolila šaty od návrhářky Kristiany.

Zajímalo nás, zda si s Karlosem měli v plánu také zatančit, jestli to tedy zápasník vůbec umí. „Tančit umí, užili jsme si to i na naší svatbě,“ ujistila nás Lela, která se těšila i na servírovanou večeři, i když se prý už trochu najedla doma.

Reklama

Další články

Načítám