Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velkolepý Česko-Slovenský ples se stal novodobou tradicí a letos v Obecním domě proběhl už 10. ročník, který si opět nenechala ujít celá řada známých tváří. Večer uváděla krásná Vica Kerekes (43) a slušelo to i ostatním dámám.

Dekoltem se pochlubila hlavně influencerka Dominika Myslivcová (29), jejíž červené šaty byly dost zrádné, takže chvílemi ukázala víc, než by možná chtěla. Hodně nadupaným silikonovým dekoltem oslňovala i modelka Gabriela Gašpárová (23) známá z reality show Love Island anebo ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34) či modelka Karolína Mališová (27).

Dekolt předvedla rovněž spisovatelka Bára Nesvadbová (49), na jejíž nadaci Be Charity se během večera dražilo. Zahanbit se ale nedala například ani návrhářka Natali Ruden.

Na vysoké rozparky zase vsadily Lela Vémola, herečka Michaela Maurerová, moderátorka Daniela Brzobohatá či zpěvačka Lenka Nová. Nejdražší šperky večera od Alo Diamonds vynesla již zmíněná Mališová a herečka Nela Boudová, která vypadala nejlépe po dlouhé době.

Těhotenské bříško poprvé na veřejnosti ukázala moderátorka Gabriela Lašková (34). Novými láskami se pochlubili syn Martina Dejdara Matěj a také herec Jiří Hána. Jak to slušelo známým kráskách i jejich doprovodům, se podívejte v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám