Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jiří Krampol (85) na tom není zdravotně vůbec dobře. Poté, co si tři týdny poležel v Nemocnici Na Františku se zápalem plic, je zpátky ve špitálu. Jen dva dny po propuštění z nemocnice pro něj jela záchranka znovu.

Podle Blesku ho bezvládného našla v jeho bytě ležet kamarádka. Herec prý nereagoval na vnější podněty. Přivolaní záchranáři ho tentokrát odvezli do pražské Všeobecné fakultní nemocnice. „V současné době je na oddělení intenzivní péče,“ uvedl jeho manažer Miloš Schmiedberger.

Krampola zdravotní potíže trápí delší dobu. Už od dětství trpí astmatem a má problémy s průduškami. S věkem se pochopitelně zdravotní komplikace objevují častěji. Krampola navíc trápily potíže s kolenem. On sám se vždy své zdravotní problémy snažil bagatelizovat.

„Stále ze mě někdo dělá nějakého mrzáka. Kdykoliv jdu na František na kontrolu, tak se dočtu, že jsem v nemocnici, jde mi to na nervy,“ svěřil se před časem Super.cz Krampol, který je „zlobivý pacient“. Nicnedělání ale není nic pro něj.

„Nejsem workoholik, ale doktoři mi říkali, že musím víc odpočívat. Jestli pro někoho je odpočinek, že si sedne do křesla, vezme si lahvové pivo a čumí na televizi, tak pro mě to odpočinek není, ale je to za trest. Pro mě je odpočinek, když je někde sranda,“ říkal ještě nedávno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám