Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V sobotu proběhl v pražských Vysočanech další RedFace, ve kterém diváci mohli vidět nejrůznější zápasy v kleci. Před nedávnem doslova šokoval spolumajitel této organizace Psychopat Bejr (46), když ve svém podcastu napadl jednoho z pozvaných hostů.

Václav Kršek alias Clown Vincenzo z Cirkusu Berousek se měl po rozhovoru vrátit se zraněními, kvůli kterým před Bejrův dům přijela asi stovka „světských“, kteří si s ním chtěli vyříkat napadení jejich kamaráda. My jsme se proto zeptali přímo Aleše po sobotních zápasech na jeho vyjádření k této kauze.

Byla to show. Byla to taková dezinformace, na základě ní pak přijeli ,ty světský‘. Jednalo se o to, že on měl mít údajně zlomený nadočnicový oblouk a zlomené žebro, to se ale nestalo a on pak udělal video, že děkuje za podporu a že je zdráv a všechno to bylo v rámci show. I tak jsem se pak omluvil a tím jsem si to vyřešil,“ řekl Bejr Super.cz.

A pokud se vrátíme k sobotním zápasům v kleci, jak by je Bejr zhodnotil? „Byly to zajímavý zápasy. Třeba ten poslední, to byli kluci z ulice a byly to opravdu bomby. Taková Droběnka nedávno nevyšla ani schody a to, že dnes večer vyšla před hordu lidí, bylo úctyhodný,“ dodal, Aleš „psychopat“ Bejr.

Reklama

Další články

Načítám