Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle nečekal! Psychopat Bejr (46) si ukrojil hodně velký krajíc, když ve svém podcastu fyzicky napadl jednoho z pozvaných hostů. Václav Kršek alias Clown Vincenzo z Cirkusu Berousek si z (ne)povedeného rozhovoru odnesl zlomené žebro a nadočnicový oblouk. Známý provokatér má teď na krku těžké ublížení na zdraví a nejen to! Před jeho dům přijela v úterý večer asi stovka „světských“, kteří si s ním chtěli vyříkat napadení jejich kamaráda.

Vše začalo docela nevinně, i když u Aleše Bejra alias Psychopata Bejra si člověk nemůže být nikdy jistý. Youtuber, který se do povědomí širší veřejnosti dostal díky prohranému zápasu v boxu s majitelem televize Barrandov Jaromírem Soukupem, nakonec nezklamal ani tentokrát. Stalo se tak poté, co do něj Václav Kršek strčil.

Moderátor si to nenechal líbit a dal mu pořádnou facku. Vzhledem k tomu, že jeho host je dosti útlý a váží zhruba 50 kilo, měla rána fatální následky. Cirkusák se ze zranění sbírá doteď a jeho kamarádi z řad „světských“ se rozhodli, že to tak nenechají. Co na tom, že zlí jazykové tvrdí, že se na tom pánové domluvili, aby lépe zpromovali zápas Krška a dalšího bojovníka, který si říká Tong Po.

To ostatně na svém youtubovém kanále připustil i sám Bejr. Stalo se tak poté, co v něm byla malá dušička, když jeho dům v Dřenicích na Chrudimsku obléhala stovka nespokojených kamarádů inzultovaného klauna. Na místě dokonce zasahovala policie. A manévry to byly veliké. Víc než desítka policejních aut, vrtulník, bylo vidět, že muži zákona nic nepodcenili.

Foto: Super.cz
Policejní manévry u Bejra

„Získali jsme poznatek o možné potyčce s účastí vícero osob. Přijali jsme nezbytná opatření s cílem tomuto zabránit. Situaci na místě monitorujeme. Doposud nedošlo k narušení veřejného pořádku,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Dita Holečková.

Situaci se nakonec podařilo uklidnit, i když to mohlo dopadnout všelijak. Nijak tomu nepomáhal ani hlavní aktér, který si odmítal připustit, že by jeho jednání mohl vyústit v něco takového a že by na tom měl lví podíl.

„Oni mi obléhají dům. Mám tady ženu a dítě, mají strach,“ rozčiloval se Bejr.

Poté, co se venku před domem docela dlouho dohadoval s „předákem“ naštvaných kamarádů zmláceného Krška, zkrotl nakonec i on. Napadenému se omluvil. I když si provokaci neodpustil. „Omlouvám se (s)Krčkovi, pardon Krškovi,“ vypravil ze sebe promotér kontroverzního zápasu. Do budoucna může doufat, že se cirkusák dá brzy dohromady.

Reklama

Další články

Načítám