Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Khloé (39), ale dokonce už i samotná Kim Kardashian (43) se údajně začala opičit po Biance Censori. Konkrétně se nechává prý inspirovat jejími kontroverzními modely, kterým se dostává prostoru v médiích téměř denně. Píše se o ní poslední dobou dokonce daleko častěji než právě o Kim…

Bývalá žena Kanyeho Westa na svém Instagramu sdílela fotografie, na nichž raperovu současnou ženu nápadně připomíná. Nejen že si své dlouhé vlasy stáhla dozadu, ale na nahém těle má pouze kožich, který doplnila o punčochy z dílny své oblíbené značky Balenciaga. Právě punčochy jsou přitom nejvýraznějším módním prvkem, který zviditelnila právě Bianca.

Ta si v obdobném modelu, kdy k černým punčochám oblékla krátký kožíšek, vyrazila ven v Paříži před měsícem. Jednalo se přitom o první model, kdy opustila dům viditelně bez kalhotek, a nejen že jí za něj hrozila pokuta, ale dokonce i pobyt za mřížemi. Jde zároveň o inkriminovaný outfit, který vyvolat zděšení i u Biančina otce Lea Censoriho. Právě na popud tohoto kousku se nechal slyšet, že hodlá Westa konfrontovat, jelikož z jeho dcery údajně dělá jen laciné zboží.

A zatímco Kimina mladší sestra Khloé se dostala do centra pozornosti, když se údajně chtěla stylizovat do Biancy během akce své sestry Kylie minulý týden, zakladatelka značky SKIMS tak prý učinila právě teď a od lidí to nepěkně schytala. Hned první komentář u jejího příspěvku zněl: „Bianco, jsi to ty?“ Další lidé pak například píšou, že její zoufalost dosáhla nové úrovně a na podobnost s Censori, která v téměř totožné kombinaci vyrazila o víkendu na večeři s Westem a jeho dcerou North, již má právě s Kim, odkazuje téměř každá reakce. Lidem zároveň neušel nedávný Biančin stříbrný komplet, který pro změnu nápadně připomínal Kiminy oblíbené bikiny.

Ještě před dvěma lety touto dobou přitom neměl nikdo ani ponětí, kdo to Bianca Censori vůbec je, a nyní ji mají napodobovat i ženy z nejslavnějšího sesterského klanu na světě. Paradox, kterým se aktuálně baví tisíce lidí na internetu, zkrátka nezná mezí a názory, že jde pouze o velice chytře promyšlený tah ze strany Westa i Censori, sílí…

Reklama

Další články

Načítám