Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kylie Jenner (26), jež byla v roce 2019 vyhlášena nejmladší dolarovou miliardářkou, která si své jmění vydělala vlastním přičiněním, i dál rozvíjí svůj byznys. Po úspěšné kosmetické i módní značce se vrhla rovněž do gastronomie. Podpořit svou mladší sestru přišla na party, kterou Kylie uspořádala právě k založení své nové značky Sprinter, i Khloé Kardashian, která si za svou volbu minišatů od lidí vyslechla pořádnou kritiku.

Zatímco Kylie, která oslavila vstup svých nových drinků s vodkou na trh, vsadila na jeden ze svých čím dál oblíbenějších modelů vyhotovených buď z černé koženky či latexu, Khloé do podniku Catch Steak, kde se akce konala, dorazila v černých mini. Na tom by samozřejmě nebylo nic zvláštního, kdyby ovšem nebyly z průsvitného materiálu a Khloé v nich nepředvedla svůj hrudník v plné parádě.

Absence spodního prádla pak u spousty lidí vyvolala asociaci s Biancou Censori, která se díky podobným outfitům nyní dostává do médií téměř denně. Nová žena Kanyeho Westa navíc téměř totožný model vynesla jen o pár dní dřív. V jeden moment se dokonce zdálo, že si podobně jako Bianca i Khloé snaží zakrývat klín. Nutno podotknout, že Khloé si na rozdíl od Biancy nezapomněla vzít alespoň kalhotky.

Lidé si ovšem nápadně podobných znaků mezi oběma dámami všimli a začali je na internetu ve velkém řešit.

„Hraje si na Biancu a nejde jí to.“ Nebo: „Tohle je smutné. Viděly, jaké publicity se dostává Biance Censori, a připadaly si upozaděné. Co udělají pro pozornost a víc kliků příště?“

„Bianca to umí nosit líp,“ zní další podobný komentář, na který navazuje řada dalších: „Vypadá dobře, ale připadá mi, že je sama se sebou nespokojená.“ „Bere si příklad z Biancy. Takže u ní a jejích sester je v pohodě se takhle oblékat a pro Kanyeho novou partnerku ne? Ten dvojí metr je úsměvný,“ zní další názor. Někteří se ovšem na Khloé, která se před lety zvládla vymanit ze škatulky „ošklivého káčátka rodiny“, nemohou vynadívat. „Khloé tady vypadá skvěle. Krásná žena s božskou figurou a skvělýma nohama,“ zaznělo také.

Reklama

Další články

Načítám