Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice jsme se potkali až nějaký čas poté, co všechny překvapila svým vlasovým experimentem, kdy na předávání Slavíků vyrazila Jitka Boho (32) jako blondýna, k akci jsme se ale vrátili. Jitce to tehdy všichni „sežrali“.

„Já si říkala, že kdyby se mě někdo zeptal, jestli mám paruku, odpověděla bych po pravdě. Nelhala bych. Ale nikdo se nezeptal, takže jsem odpovídala jen na to, jak dlouho ta příprava u kadeřníka probíhala. A to bylo opravdu dlouho, několikrát jsem tam byla i na zkouškách, abychom tu paruku doladili,“ vysvětlovala.

„Opravdu odbarvit bych se nenechala, protože mám jemné vlasy. Teď si naopak nechávám dorůst svoji barvu. V roli Heleny v muzikálu Troja se dělají příčesy na naše vlasy,“ doplnila s tím, že ve filmu Troja sice hrála Helenu blondýna Diane Kruger, ale většina Řekyň jsou brunetky.

Před únorovou premiérou svého prvního muzikálu má prý Jitka pořádnou trému. Na druhou stranu si zkoušky užívala, protože v Divadle Broadway je špatný mobilní signál, takže nemusela nic jiného řešit. „Nikdo se mi jen tak nedovolá, a kdyby se něco dělo s malým, budou volat tatínkovi. Jít do práce pro mě byla úleva a oddych,“ uzavřela maminka rok a tři měsíce starého syna Tadeáše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám