Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalou Miss, nyní zpěvačku, Jitku Boho (32) jsme na předávání cen Český slavík, kam byla pozvána jako host, málem nepoznali. Jitka radikálně změnila účes. Ostříhala své dlouhé tmavé vlasy a navíc z ní je blondýnka.

„Došlo k tomu dneska. Ale už jsem si to plánovala déle. Využila jsem k tomu poprvé umělou inteligenci a vyzkoušela si tam různé styly účesů a změnu barvy a řekla si, že není špatné si to vyzkoušet. Tak uvidíme, jak dlouho to vydrží. Ale můj přítel je spíš na blondýnky a líbí se mu to,“ řekla Super.cz Jitka.

Přiznala, že blondýnkou není poprvé. „To bylo asi v osmé třídě a nedopadlo to nejlépe. Druhý den jsem se obarvila zase zpátky, protože to chytlo naprosto příšerně. Tentokrát už jsem to radši nechala na profesionálech a stahovat barvu trvalo skoro pět hodin,“ prozradila zpěvačka, jejíž blond hříva krásně kontrastovala s rudými šaty Anamé zajímavého střihu, které pro slavnostní večer zvolila.

Reklama

Další články

Načítám