Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další řada oblíbené show Survivor startuje už za pár týdnů. Hvězdné tváře, které se tentokrát v soutěži o přežití objeví, sice televize Nova prozatím tají, i tak se už dostalo ven pár jmen. Podle informací Super.cz dostala nabídku od své domovské televize Nova i moderátorka pořadu Život ve hvězdách Gabriela Partyšová (45).

Přestože si na obrazovce Gabriela vyzkoušela už řadu různých formátů, tuhle příležitost si prý nechá ujít. „Nabídku jsem odmítla. Chci trávit život se svým partnerem a synem,“ svěřila se pro Super.cz moderátorka a osvětlila, proč se tak rozhodla.

„Pracovní cíle jsem si za 25 let v televizi splnila. A tyhle TV projekty jsou pro lidi, kteří mají spíše svoje cíle před sebou a mnohdy si se svým životem nevědí rady nebo jdou do soutěže kvůli financím. Vážím si každé nabídky, ale tahle opravdu nebyla pro mě,“ doplnila moderátorka, která v novém roce plánuje věnovat se své práci, hraní v divadle a filmové roli. „Získala jsem roli ve filmu z prostředí finančnictví, mělo by se začít točit v březnu,“ dodala Partyšová.

V populární show by se měla tentokrát objevit například Ornella Koktová nebo přemožitel Karlose Vémoly, zápasník Samuel „Pirát“ Krištofič. Ve vzduchu jsou i jména účastníků reality show Love Island, jako je Rachel Karnížová nebo David Vitásek.

Reklama

Další články

Načítám