Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Kaira Hrachovcová (49) čas od času na své sociální síti sdílí více či méně odhalené fotky svého těla. Tentokrát svým fanouškům naservírovala své křivky pouze ve značkových kalhotkách. A dočkala se skutečně lichotivých komentářů.

Kaira se v poslední době prezentuje převážně jako tatérka, na jejím profilu na Instagramu je k vidění spousta výsledků její práce. Mezi ní ale svým sledujícím dopřeje i pohled na střípky ze svého života. Procházky s pejskem, plavání nebo třeba opalovačka, takové obrázky mohou lidé vídat na její „zdi“.

Jak jinak ale nejlépe přitáhnout pozornost k tetováním než ukázkou těch vlastních. A to rovnou na celém těle. A navíc skoro na nahém těle, oblečeném jen do značkových kalhotek. Kaira si na snímcích vyvedených černobíle i v barvě zakrývá ňadra jen rukama a celý obrázek je vyveden tak, že tvář zůstává rozmazaná v pozadí a v popředí zájmu je opravdu hlavně tělo. A přesto, že série fotek obsahuje i další střípky z Kaiřina života, komentáře pod nimi samozřejmě patří hlavně těm nejvíc sexy snímkům.

„Hot, hot, hot,“ připsala k fotkám Eva Decastelo. „Myšlenka upřena na krásné tělo, snažím se zaměřit na to, co by se mělo, a to je krásné tetování, madam,“ rozbásnil se jiný sledující. „To je postavička, každá 20 by mohla závidět,“ nebo „Vy jste tak krásná,“ či „Překrásná, klidně bych dvě, tři kilečka přidal, jinak dokonalost sama,“ to jsou další komenty lidí pod fotkou.

Své fanoušky pak herečka uzemnila už v lednu, kdy sdílela snímky v plavkách. „Fotky s Annou Kovačič jsou pro mě vždy jako poklady, z vlastního dobytí světa profi focení,“ řekla k nim onehdy Super.cz. A i z nových snímků je jasné, že Kaira může klidně fotit profi snímky jak na běžícím páse. Obdivovatelů se určitě najde dost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám